Tuesday, December 24, 2013

day 2 kemaman

sekali skala out of KL meme le best kan... pas subuh cuaca start terang bukak langsir wah...

tengok laut, tengok pool.. mmg mendamaikan..  good morning kemaman!

ni view dr bilik kami..

jgn harap nk bermalas2an lepak tengok laut bagai... anak2 yg bangun awai jugak dah bising2 nk ke pool.. 

adui kasik ler chance ibu berangan2 sket..




cuaca pagi yg sejuk bukan lah penghalang dr berkubang dlm pool.. bila dah gigil2 kesejukan depa pakat ramai2 berendam dlm hot spa ni ha.. 

.. nyaman...









ibu idok le ikut sgt budak2 ni... korang nk berendam pegi le... ibu nk gi laut layan pemandangan pagi.. kt kl mana dpt peluang mcm ni weh




ok noted..





kuat betul ombak kt sini.. mmg xde saper pun yg berani mandi..




budak2 pun suka main pasir je..





dah tamat acara layan laut di kala pagi, maka baru le naik bilik salin baju mandi.... fuhhh mmg mata kena tajam je tengok budak2 5 orang nih... maklum le ibu derang sorang je yg monitor.. abah sibuk training kan..
cuma lunch time je abah balik bilik bawak kiterang kuar makan.. 


pastu sambung training balik..


petang kami jalan2 bawak opah sekali kt pantai Kemasik... cantik pantai di situ indah mcm lukisan.. ada gerai2 menjual makanan, ada taman permainan utk kanak2 bermain... 


kami lepak kt batu tengok laut.. 


segar udara laut... bau angin nya pun bersih je...





ajim ckp ibu buat bentuk love cmni bila ambik gambo.... iyelah ajim.. jom try..



ni kt pantai kemasik .. khayra takut ombak .. kepit ngan opah je le..




yg lain2 apa derang heran.... batu2 besar sumer mau dipanjatnya..






eh ibu pun nak jugak...  lg kuat angin atas batu ni.. sambil kena percik ombak... 

best!






dah puas berjalan2 kt kg nelayan di situ balik hotel le apa lagi.. 


mlm kami dinner di salah satu medan selera tepi laut .. ok la lauk sedap, segar dan rege pun murah..






badan dah penat... perut dah kenyang.... so balik bilik la...





tapi ada yg mengajak lepak kt chess gergasi kt tepi pantai hotel.. layan je la... heheh..

so esok plan apa pulak ye?